2019-11-24

Spinndoktorer

I veckan ryckte Inrikesministern och Partisekreteraren ut för att skyla över Statsministerns katastrofala TV intervju. Inrikesministern menade att gängkriminaliteten inte har något med invandringen att göra annat än att några invandrarungdomar dragits in i gängkriminaliteten. Då undrar man ju vilka som står bakom gängkriminaliteten. Är det Andersson, Petterson, Lundström och jag? Tala ur skägget inrikesministern!
Partisekreteraren ville förtydliga statsministerns uttalanden, hon menade i en ologisk krumbukt att gängkriminaliteten inte har något med invandringen att göra, hon sa ungefär samma sak som som statsministern. Menar hon att det Andersson, Petterson, Lundström och jag, som står bakom gängkriminaliteten? Tala ur skägget partisekreteraren!

Jag tror alla vet att socialdemokraterna sitter i en jävligt pissig sits, det kan inte säga något angående gängkriminalitet eller invandring utan att både tappa röster och få massiv kritik från både samarbetetspartners och opposition i riksdagen. Allra minst sanningen. Därför blir det väldigt konstiga uttalanden när de är tvungna att säga något.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar