2018-07-08

Almedalsveckan

Jaha så är en ny Almedalsvecka tillända, inte mycket nytt, partiledarna kör på i invanda fotspår. möjligen med undantag av Jimmy Åkesson, han har blivit en mycket bättre talare sedan sist. Han har alltid varit en bra debattör, men jävligt träig som talare, nu var träigheten borta. Men innehållet är ungefär densamma. Hos de andra partiledarna märks tydligt desperation, de ser ut som de börjar förstå att de fött ett monster, nu börjar de förstå hur de ska tackla SD, men det för sent, SD seglar vidare på egen kraft nu.
Riktiga nazister uppträder på Gotland nu under veckan, och de uppför sig som riktiga nazister, hatar och misshandlar när de kommer åt, helst vill man ju att någon täpper till käften på dem, men det är tyvärr fel medicin, då får vi bara ett råare samhälle. Det som alla partiledare sagt nu under veckan de borde sättas i fängelse är nog det rätta, men inget  händer. Ska det vara så jävla svårt att stifta lagar mot illegala föreningar? För övrigt tror jag att om hatarna medicinerades mot depression med serotoninupptagshämmande medel skulle merparten av den inte vara hatare längre.
Almedalsveckan har överlevt sig själv, det är idag ett spektakel som mest ger en massa människor i administrationen en betald "all inklusive" semester på Gotland, stora skattepengar till ingen eller lite nytta.
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar