2018-11-11

Daniel Hellden förklarad

I veckan läste jag i DN att helst vill Daniel Hellden inte ha någon biltrafik alls på den nya slussenbron som ska förbinda citykärnan med Södermalm och Nacka. Daniel Hellden är rädd att det momentant kan bli trängsel på den jättebreda cykelbanan. Det här är ett svepskäl det förstår vi alla, Daniel Hellden vill förbjuda all privatbilism i Stockholm och han utnyttjar varje möjlighet han ser till att försämra för bilismen. Varför då?
Sätt dig in i Daniels Helldens idévärld, han tror att han kan rädda Jorden undan en klimatkatastrof genom att förbjuda privatbilism i Storstockholm. Det är klart tror man det så är det enkelt, allt annat måste stå tillbaka för målet att ta bort privatbilarna. Vi kommer alla att gå under om inte Stockholms privatbilister stoppas. Eftersom vi stockholmsbilister vill köra bil är vi onda, vi bryr oss inte om att världen går under vi är bara intresserade av att köra bil i Stockholm, 'efter oss syndafloden'. Då är det enkelt att ta till alla medel för att bekämpa de onda bilisterna som är likgiltiga för jordens fortlevnad.
Betyder det att vi alla ska underordna oss Daniel Hellden? Det beror på, tror man att Jorden kan räddas genom att ta bort privatbilismen i Storstockholm, då ska man självklart sluta upp bakom Daniel Hellden. Tror man som jag att Daniel Hellden har fel, så finns ingen anledning att hjälpa Daniel Hellden. Tror man dessutom som jag att Daniel Hellden's idéer är galna och att hans metoder för att få igenom sina galna idéer är oetiska finns det all anledning att bekämpa Daniel Hellden och hela hans anhang. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar