2017-12-09

Ajö Urban Ahlin

Riksdagens talesman ska enligt DN tillsätta en utredning för att utreda om hans ledarstil är OK eller inte. Va!?
Smaka på det - Riksdagens talesman ska enligt DN tillsätta en utredning för att utreda om hans ledarstil är OK eller inte.

Detta efter reportage i DN som pekar ut en mobbarnatur av värsta sort. Alla varningsklockor ringer när man läser DN, Herr Ahlin verkar ha en fullständig mobbarverktygslåda allt enligt reportagen. Herr Ahlin förnekar allt, är han sanningsenlig ser det ut som han är förföljd av nationella kvinnoligan. DN påstår att de har mängder av offer och vittnen, mest kvinnor som stöd för sina påståenden. Till följd av DNs kampanj emot honom ska nu Herr Ahlin tillsätta en utredning av sin ledarstil. Bara att Herr Ahlin hamnat i  den situationen är tillräckligt för att han ska avpolleteras. Ajö Urban Ahlin.

Om det visar sig att DN har rätt blir det intressant att få reda på hur ett mobbarsvin tagit sig ända upp till riksdagens talmansposition. Vilka har stött honom, vilka har han skrämt till lydnad vilka har han utpressat, hur är kulturen i partiet som tillåtit Herr Ahlin att klättra till toppen? Det måste finnas åtskilliga offer ända ifrån lågstadiet fram tills nu, som DN antagligen redan intervjuat och som först nu vågar berätta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar