2018-05-24

Pest eller kolera

Nu börjar dummerjönsarna om igen. Nu skriver de, debatterar om varför stödet till SD är så stort. Dummerjönsarna verkar fortfarande inte fatta att deras bild av världen, flyktingkatastofer, folkvandringar och migration och dess påverkan på Europa och Sverige är extrem och driver väljarna rakt i gapet på SD. De  ligger dessutom hela tiden fem sex år efter verkligheten. Dummerjönsarna har helt enkelt svårt för att fatta, det är därför jag kallar dem dummerjönsar. Nu har några av de mindre svagsinta återigen börjat ana att om de diskuterar flyktingar och migration så vinner SD på det. För oss vanliga har detta varit klart som korvspad, läs min post ifrån 2016 hur man ska hantera SD.
Det är tack vare den fina reklam SD fått i etablerade massmedia under många år som SD kunnat växa sig starka, ja och dummerjönsarnas galna verklighetsuppfattning som torgförts i massmedia under samma tid.
Nu när de fött upp ett monster är jag rädd för att det är för sent för att göra något åt saken, man kan bara hoppas på en pest hos sälar och katter som genererar massor av bilder på döende söta kutar och kattungar, som Miljöpartiet kan exploatera och få SD väljare att gå över till Miljöpartiet. Av två onda ting...
Fast då får vi Stockholmare lida under Daniel Helden en mandatperiod till. Pest eller kolera, vad väljer man? Jag själv tänker rösta på ett av partierna i mitten, vilket innebär att även V och KD går bort.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar