2018-12-17

Värtaverket

Jaha nu har vi svart på vitt, det fuskas hej vilt med koldioxid utsläpp. I DN idag redogörs för hur Värtaverket utanför mitt sovrumsfönster släpper ut ungefär dubbelt så mycket koldioxid som de påstår. Artikeln är lite svårförstådd så jag kan ha missförstått hur mycket som de fuskar. Att de fuskar har jag skrivit om tidigare, och att man inte kan mäta utsläppsmängder på vad "utsläpparna" själva säger.
Nu blir det väldigt intressant att se vad Sveriges verkliga produktion av koldioxid är. Med världen mest aggressiva miljöpolitik under de senaste fyra åren, hur stor är Sveriges verkliga koldioxidproduktion?
Värtaverken spyr ut vanvettiga mängder koldioxid, med Miljöpartiets välsignelse. I stället för att göra något åt detta, så ägnar sig Miljöpartiet åt att förstöra Stockholms vägnät och terrorisera bilister, och på nationell nivå stänga koldioxidfria kärnkraftverk.

Värtaverken använder sig av ett  danskt företag för att verifiera koldioxidutsläppen, och för tillfället ett norsk företag! Danmark och Norge för att kontrollera koldioxidutsläpp, de har all anledning att göra gemensam sak med Värtaverken för att fuska med koldioxid utsläpp. Ska man få korrekta siffror ska man naturligtvis engagera någon som har intresse av att visa upp ett stort utsläpp. Vilken producent av kärnkraftverk som helst kommer att göra ett bättre jobb än nuvarande kontrollinstans.     

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar