2015-11-10

Stäng dörren

Från TV igår, en afrikansk kvinna i en Stockholmsförort om flyktingsituationen i Sverige. På mycket dålig svenska säger hon 'flyktingarna kan bo där svenskarna bor, det är dom som bjudit in flyktingarna'.
Notis i en dansk tidning igår. 'Sverige har bjudit in hela världen till en gratisfest, när gästerna kommer tänker de stänga dörren'.
Är det någon som tror att det är något land i Europa som vill hjälpa Sverige, eller ens tycker att det är bra att vi faktiskt bjudit in hela världen.
Den är inte bara syrier med akut skyddsbehov som kommer hit, de flesta som kommer hit är afghanska yngre män som ofta utger sig för att vara barn. Totalt kom 10000 flyktingar hit förra veckan. Det här är statistik, inte politisk propaganda. Moderaterna vill nu ha ett stopp annars hotar en systemkollaps. Men det är fel, systemkollapsen sker nu mitt framför ögon på oss. Jag var naiv och trodde att vi d.v.s. Sveriges regering sedan länge förberett  oss på flyktingströmmen, men så är ju inte fallet. En handfallen Stefan Löven låtsas vara glad och tro på EU-kollegor när de lovar hjälp med flyktingarna, om nu någon tror något annat, de ljuger ingen kommer till Sveriges hjälp. De flesta hyser inte ens sympati med oss, de är förbannade och skadeglada för att vi bjudit in alla i stort utan begränsningar.
När strömmen av Kosovoalbaner på nittiotalet blev för stor för Sveriges förmåga att hantera situationen så stängde Ingvar Karlsson gränsen. Stäng dörren, för helvete Stefan Löven stäng dörren.        

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar