2016-04-11

Sluta ljug

Nån gång måste PK etablissemanget sluta försöka lura de obildade massorna.
Senast läste jag i DN ett citat ifrån Mona Sahlins arbetsgrupp "på grund av att ensamkommande flyktingar inte visste hur de ska uppträda i ett kommunalt badhus och personalen inte vågade säga till dem har privata människor börjat uppträda som trygghetsvärdar", med detta som citat tar man avstamp för att kritisera de privata trygghetsvärdarna! Ingen absolut ingen inte ens PK maffian själva missförstår vad man försöker åstadkomma med detta, och ingen varken missförstår vad flyktingarna höll på med eller tror att det beror på att de inte visste hur man uppför sig i ett kommunalt badhus. Alla vet att man inte får antasta andra, flyktingarna gör det därför att de kan.
Om nu ingen kan kasta ut de som missköter sig, så är det bra att det tas privata initiativ till att stoppa antastande. Hade jag haft en badande dotter hade jag ställt upp som trygghetsvärd med eller utan kommunens välsignelse.
Detta nyspråk leder människor rakt i famnen på SD.
Likadant är det när Stefan Löven pratar om flyktingarna som framtida investeringar. Eller när hela PK etablissemanget pratar om den ende hjärnkirurgen ifrån Syrien, som om alla flyktingar är högutbildade. Sanningen och det vet alla inklusive Stefan Löven och de som skriver upp bildningsnivån på flyktingarna, att de varken är en investering eller att de är högutbildade. Utbildningsnivån hos flyktingarna generellt är skral, mycket skral och de kommer som kollektiv vara en stor ekonomisk belastning för Sverige under hela sin levnad. Och det vet PK etablissemanget precis lika bra som alla andra.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar